kindercoaching

Zit uw kind niet zo lekker in zijn vel? 

Spelen er vragen rond pesten, faalangst, piekeren, weinig zelfvertrouwen, driftbuien, slaapproblemen, overlijden of ziekte, problemen op school, hooggevoelig? En komen jullie er samen even niet zo goed uit?

Dan kan het een goed moment zijn om aan te kloppen bij een kindercoach. Dit is een laagdrempelige en kortdurende professionele begeleiding. 

 

Hoe werk ik als kindercoach?

 

Na een intake-gesprek breng ik samen met u en uw kind de hulpvraag (de gewenste situatie) in kaart.  Daarna werken we in een stappenplan naar dit doel toe. We kijken naar wat er goed gaat en maken gebruik van de kwaliteiten uw kind. Belangrijk is steeds dat uw kind zich veilig en prettig voelt. 

We gaan samen in gesprek en we maken gebruik van spelvormen en creatieve methoden, al naar gelang het past bij uw kind. Ingrediënten waarmee ik werk, waarin ik geloof en die mijn werkwijze inkleuren, zijn: natuur,  antroposofie, mindfulness.  

Het aantal sessies dat nodig is, is afhankelijk van de vraag en wordt in overleg bepaald. De eerste keer kan zomaar de laatste zijn....